Összetevők csökkenő mennyiségi sorrendben Egységnyi mennyiségéhez felhasznált összetevők felsorolása, előállításkori tömegük csökkenő sorrendjében, balról jobbra. Allergének vastagon szedve és aláhúzással jelölve.
1, Magos zsemle 70g 2, Ivóvíz 3, Búzaliszt - BL55 4, Frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt 5, Teljes kiőrlésű rozskovász 6, Lenmag 7, Zabpehely 8, Frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt .0 9, Élesztő 10, Tengeri só 11, Búza előtészta 12, Napraforgóolaj
Az élelmiszer átlagos tápértéke (100gramm termékben) Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400KJ /2000kcal) A tápérték adatok forrása, a felhasznált összetevők ismert átlagértékeiből, számítás útján. Energia Energia Zsír Ebből telített zsírsavak Szénhidrát Ebből cukor Rost Fehérje Só 1105 kJ 262 kcal 4,48 g 0,59 g 45,47 g 0,15 g 3,29 g 8,20 g 1,24 g
Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.