Barion Pixel
Chefmarket

Rólunk

Chef Market – A Döntéshozók Piaca

A „Chef” francia eredetű szó, jelentése főnök, vezető, szűkebb értelemben konyhafőnök; a „Market” latin eredetű szó, jelentése piac, vásártér.

Ön ahhoz a szűk vezetői elithez tartozik, akinek nap, mint nap döntenie kell, akinek a felelős döntései sorától függ az üzletének hatékony működése?

Akkor Ön a legjobb helyen van!

Megérkezett a piacra, ahol a döntéshozók vásárolnak. Hiszen Ön is egy ’Chef’ aki konyhát, éttermet, hotelt vagy egyéb vendéglátó egységet vezet.

Ha Önnek bármilyen élelmiszer alapanyag vagy nem élelmiszer jellegű, de a vendéglátásban fogyóeszközre szüksége van, a Chef Marketnél ezeket mind megrendelheti és mi azt Önnek 24 órán belül kiszállítjuk!

Nálunk minden megtalálható, ami egy piacról hagyományos értelemben mindenkinek az eszébe jut; frissesség, kedvező ár és óriási választék.

Ön döntheti el, hogy

  • Mit vesz meg: több ezres árukészlettel állunk rendelkezésére, azonban egyedi igényeit is igyekszünk kielégíteni, beszerezzük azokat
  • Mikor kéri: megrendeléseit egyedülálló módon a nap 24 órájában fogadjuk
  • Mikor szállítsuk ki: napirendjéhez igazodunk-, nálunk Ön mondja meg, mi legyen az a 3 órás időtartam, amikor érkezzünk termékeivel
  • Milyen mennyiségben/minőségben kéri: szinte valamennyi termékünk különböző kiszerelésben és minőségben is elérhető
  • Milyen áron vesz: 3 hangsúlyos termék esetében még egyedi árat is biztosítunk Önnek

 

Mi a Chef Marketnél olyan piacot adunk, ahol összehozzuk Önt a gyártókkal, termelőkkel, ezzel lehetőséget adva, hogy a kívánt termékeikhez a legmegfelelőbb áron jusson hozzá.

 

Kiemelt partnerünk:

                               

 

 

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.