Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Rólunk

Chef Market – A Döntéshozók Piaca

A Chef Market-nél hiszünk abban, hogy minden étkezésnek rendkívüli élménynek kell lennie, ezért elköteleztük magunkat a legjobb minőségű és a legfinomabb alapanyagok mellett. Ezzel segítjük Önt, hogy egy valódi kulináris kalandban részesíthesse vendégeit. Engedje, hogy segítsünk inspirálódni a mindennapokban, és biztosíthassuk konyhája és vendéglátó egysége számára az összes szükséges alapanyagot!

Miért is vagyunk mi tökéletes választás? Már a nevünkből is kiderül, hogy kinek szól ajánlatunk. A „Chef” francia eredetű szó, melynek jelentése főnök, vezető, szűkebb értelemben konyhafőnök. Ez lenne Ön! A „Market” latin eredetű szó, jelentése piac, vásártér. Vagyis a hely, ahol Ön mindent beszerezhet!

Ön ahhoz a szűk vezetői elithez tartozik, akinek nap, mint nap döntenie kell, akinek a felelős döntései sorától függ az üzletének hatékony működése? Akkor…

Ön a legjobb helyen van!

Megérkezett a piacra, ahol a döntéshozók vásárolnak. Hiszen Ön is egy ’Chef’ aki konyhát, éttermet, hotelt vagy egyéb vendéglátó egységet vezet. Közös szenvedélyünk a kivételes ízek és a kiváló minőség. A Chef Market megbízható és elismert forrássá vált az elmúlt évtized alatt. Küldetésünk, hogy támogassuk Önt a kiváló alapanyagok beszerzésében, és a minőségi ételek készítésében. Ha Önnek bármilyen élelmiszer alapanyagra (vagy nem élelmiszer jellegű termékre) van szüksége, a Chef Marketnél ezeket mind megrendelheti és mi 24 órán belül kiszállítjuk Önnek!

Nálunk minden megtalálható, ami egy piacról hagyományos értelemben mindenkinek az eszébe jut: frissesség, kedvező ár és óriási választék.

Mégis többek vagyunk ennél, hiszen ezen felül számos kedvezményt, és egyedi árakat kínálunk minden szerződő ügyfelünknek és az Ön konyhájába visszük a rendelt termékeket.

Ön döntheti el, hogy

  • Mit vesz meg: több ezres árukészlettel állunk rendelkezésére, azonban egyedi igényeit is igyekszünk kielégíteni, beszerezzük azokat

  • Mikor kéri: megrendeléseit egyedülálló módon a nap 24 órájában fogadjuk

  • Mikor szállítsuk ki: napirendjéhez igazodunk, nálunk Ön mondja meg, mi legyen az a 4 órás időtartam, amikor érkezzünk termékeivel

  • Milyen mennyiségben/minőségben kéri: szinte valamennyi termékünk különböző kiszerelésben és minőségben is elérhető, hogy Ön mindig az igényinek megfelelő termékeket kaphassa kézhez.

  • Milyen áron vesz: szerződéskötés esetén extra kedvezményt, és egyedi árakat is biztosítunk Önnek

Mi a Chef Marketnél olyan piacot biztosítunk, ahol összehozzuk Önt a gyártókkal, termelőkkel, ezzel lehetőséget adunk, hogy a kívánt termékekhez a legmegfelelőbb áron jusson hozzá.

Legyen a partnerünk, és nálunk mindig Ön lesz a legfontosabb!

 

                               

 

 

 

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.