Chefmarket

Rólunk

Chef Market – A Döntéshozók Piaca

A „Chef” francia eredetű szó, jelentése főnök, vezető, szűkebb értelemben konyhafőnök; a „Market” latin eredetű szó, jelentése piac, vásártér.

Ön ahhoz a szűk vezetői elithez tartozik, akinek nap, mint nap döntenie kell, akinek a felelős döntései sorától függ az üzletének hatékony működése?

Akkor Ön a legjobb helyen van!

Megérkezett a piacra, ahol a döntéshozók vásárolnak. Hiszen Ön is egy ’Chef’ aki konyhát, éttermet, hotelt vagy egyéb vendéglátó egységet vezet.

Ha Önnek bármilyen élelmiszer alapanyag vagy nem élelmiszer jellegű, de a vendéglátásban fogyóeszközre szüksége van, a Chef Marketnél ezeket mind megrendelheti és mi azt Önnek 24 órán belül kiszállítjuk!

Nálunk minden megtalálható, ami egy piacról hagyományos értelemben mindenkinek az eszébe jut; frissesség, kedvező ár és óriási választék.

Ön döntheti el, hogy

  • Mit vesz meg: több ezres árukészlettel állunk rendelkezésére, azonban egyedi igényeit is igyekszünk kielégíteni, beszerezzük azokat
  • Mikor kéri: megrendeléseit egyedülálló módon a nap 24 órájában fogadjuk
  • Mikor szállítsuk ki: napirendjéhez igazodunk-, nálunk Ön mondja meg, mi legyen az a 3 órás időtartam, amikor érkezzünk termékeivel
  • Milyen mennyiségben/minőségben kéri: szinte valamennyi termékünk különböző kiszerelésben és minőségben is elérhető
  • Milyen áron vesz: 3 hangsúlyos termék esetében még egyedi árat is biztosítunk Önnek

 

Mi a Chef Marketnél olyan piacot adunk, ahol összehozzuk Önt a gyártókkal, termelőkkel, ezzel lehetőséget adva, hogy a kívánt termékeikhez a legmegfelelőbb áron jusson hozzá.

 

Kiemelt partnerünk:

                               

 

 

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!