Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

Exkluzív Joseph Perrier champagne

Kizárólag a Chef Marketnél!

Exkluzív Joseph Perrier champagne

A Joseph Perrier Champagne ház egyedülálló champagne-jai egy hatodik generációs, 23 hektáros birtokon születnek, ahol az alkotást a múlt ösztönzi, amit, ha kell, bátran gazdagítanak. A készítőket a szenvedély és kíváncsiság hajtja. A történelem az ereikben folyik, de tekintetük mindig a jövő felé fordul.

23 hektárnyi szőlőültetvényük Chalons-en-Champagne-ban, ideális helyen, a Marne fölötti déli fekvésű lejtőkön helyezkedik el. Csakis a legjobb szőlőt szüretelik: gondos válogatással és kézzel végezve a munkát, kis kosarakba gyűjtve a gyümölcsöt, hogy megőrizzék annak finomságát és tökéletes minőségét.

A szenvedélytől hajtva, tisztelettel bánnak a terroir-ral. A fenntarthatóság és az egyensúly kultúráját követik, csak természetes védelmet alkalmaznak az ültetvényeiken. Tanulmányozzák talajaik változásait, hogy még jobban megértsék azok különleges igényeit. Champagne-ban az elsők között vezették be, hogy jótékony hatású növényeket ültettek a szőlősorok közé.

A Joseph Perrier pezsgők minden egyes palackjának elkészítésénél ugyanazokat az ősi technikákat követik, mint elődeik a történelem során. Ezért van az, hogy minden egyes palack még mindig egy tucat ember kezén megy keresztül, mire eléri végső formáját.

16 999 Ft/db
21 599 Ft/db
Átmenetileg nem rendelhető.
21 999 Ft/db
62 991 Ft/db

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.