Barion Pixel
Chefmarket

Kategóriák

Exkluzív champagne Franciaországból

Drappier csak a Chef Marketnél

Exkluzív champagne Franciaországból

A Drappier birtok Urville-ben, a franciaországi Champagne régió apró településén található. Az első szőlőtőkét a 12. században ültette Szent Bernát ciszterci szerzetes, a Drappier család 1808 óta birtokolja a területet

Legfontosabb vezérelv a természetesség és a fenntarthatóság. Aromákban igen gazdag szőlőikből jellegzetes és karakteres champagne-ok készülnek.

Pincéik Európa legrégebbi pincéi, az egyetlenek, amelyeket nem pusztított el sem a két világháború, sem az 50-es évek tűzvészei. A család szőlő iránti rajongása töretlen, mára már a 8. generáció foglalkozik a szőlőműveléssel és borkészítéssel.

A fenntartható gazdálkodás kiemelten fontos számukra: szőlőültetvényeiket környezettudatos szőlőtermesztési módszerekkel művelik, nem használnak gyomirtó szereket, és kíméletes módon tartják karban a földet (kézi gyomlálással, lovas szántással és ugaros gazdálkodással).

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.