Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

Nádudvari

A vidék íze

Nádudvari
- Tejtermékek minden napra! - 

 

Nádudvari túró 
A Nádudvari túró sikere a nádudvari túrómesterek féltve őrzött tudásának és a hagyományos alapokon nyugvó technológiának köszönhető. A népszerű házias jelleg titka pedig a szikes Hortobágy mikroklímájában és az alföldi tehenészetek egyedi tejminőségében keresendő. A Nádudvari túró magas minőségét a szakma és a fogyasztók is elismerik.

Vajkrém
Vajkrémek titka az alapanyagokban keresendő: a Nádudvari vaj növeli a krémességet és az íz intenzitását, az érettebb, összetettebb íz pedig a Nádudvari tejfölnek köszönhető. Az E-számos adalék anyagok nélkül készülő 1 kg-os Nádudvari vajkrém natúr és magyaros ízesítéssel kapható.

Nádudvari réteges krémjoghurtok
A Nádudvari réteges krémjoghurtok bársonyosan csábítják az érzékeket. A joghurthoz felhasznált tej nagy része saját telephelyükről, a Hortobágy környékéről érkezik. A joghurt magas kalcium tartalma és probiotikus alkotóelemei az egészségtudatos táplálkozásban fontosak. A gyümölcsvelő, mely lágyan terül el a pohár alján, – erdei gyümölcsök, áfonya és barack felhasználásával készültek, – tökéletes harmóniában van a felette elterülő krémes joghurttal.

Kefir

A török eredetű szó (keif) jelentése: jól lenni. A benne található élőflóra miatt frissítő hatású, az egészséges életmódot folytatóknak kifejezetten ajánljuk.

 

Szinte minden termék kategóriában elérhető gasztro kiszerelés a profi konyhák igényeire szabva! Találd meg a számodra megfelelőt!

2 229 Ft
1 749 Ft/kg
659 Ft
499 Ft/db
2 449 Ft
1 899 Ft/db
2 449 Ft
1 899 Ft/db
119 Ft
89 Ft/db
269 Ft
199 Ft/db

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.