Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

KISZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Kiszállítás Budapesten és Pest megyében céges partnerek részére hétfőtől szombatig, magánszemélyek részére hétfőtől péntekig, Pest megyén kívül kiszállítás céges partnereink részére hétfőtől péntekig történik.

Budapesten és Pest megyében rendelési limit magánszemélyek részére bruttó 20 000 Ft, céges partnerek részére nettó 20 000 Ft. Limit alatt nem szállítunk, felette a kiszállítás ingyenes.

Pest megyén kívül rendelési limit céges vásárlók részére nettó 50 000 Ft. Limit alatt nem szállítunk, felette a kiszállítás ingyenes.

  

 Rendelésleadás: 

Budapesten és Pest megyében 20 óráig beérkezett rendeléseket a következő szállítási napon, 20 óra után érkezőket az azt követő napon szállítunk.

(Szombati kiszállításra péntek 16 óráig, hétfői kiszállításra vasárnap 16 óráig várjuk rendeléseiket!)


 Rendelésleadás vidéki kiszállításokhoz: 

Vidéki kiszállítás esetén a rendeléseket munkanapokon 15:00-ig tudjuk fogadni. Kiszállítási napokról kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Tájékoztató elektronikus útdíj rendszer bevezetéséről és annak elszámolásáról a Chef Market Zrt. Partnerei felé. Részletekért kattints.

 Általános Szállítási Feltételek

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.