Barion Pixel
Chefmarket

KISZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Kiszállítás hétfőtől szombatig az ország egész területére.

Budapesten és Pest megyében rendelési limit magánszemélyek részére bruttó 15 000 Ft, céges partnerek részére nettó 20 000 Ft. Limit alatt nem szállítunk, felette a kiszállítás ingyenes.

Pest megyén kívül rendelési limit céges vásárlók részére nettó 50 000 Ft. Limit alatt nem szállítunk, felette a kiszállítás ingyenes.

  

 Rendelésleadás: 

Budapesten és Pest megyében 20 óráig beérkezett rendeléseket a következő szállítási napon, 20 óra után érkezőket az azt követő napon szállítunk.

(Kivétel: vasárnap 16 óráig fogadunk hétfői kiszállítással megrendeléseket!)

Felhívjuk kedves Partnereink figyelmét, hogy friss hús termékekre vonatkozó rendeléseiket kizárólag a következő két szállítási napra tudjuk teljesíteni!


 Rendelésleadás vidéki kiszállításokhoz: 

Vidéki kiszállítás esetén a rendeléseket munkanapokon 15:00-ig tudjuk fogadni. Kiszállítási napokról kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Tájékoztató elektronikus útdíj rendszer bevezetéséről és annak elszámolásáról a Chef Market Zrt. Partnerei felé. Részletekért kattints.

 Általános Szállítási Feltételek

Megrendelési adatok

Kedves Vásárlónk!

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha korábban már rendelt webáruházunkból, kérjük, lépjen be!

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.