A termék átmenetileg nem rendelhető!
A pince fő rozé bora. Ez a bor mindig a sióagárd - lányvári kékfrankos szőlőből készül, ez adja egyedi zamatát, gyümölcsösségét. A Lányvár humuszban gazdag lösztalaján, nagy lombfalon termesztjük rozé borunk alapanyagát.
1996-ban egy véletlen során kezdtük el rozé borunkat Kékfrankosból készíteni. Ebben az időben egy meglehtősen elhanyagolt szőlőfajtának számított, nem szívesen foglalkoztak vele a borászok.
Mivel ez idő tájt csak ezzel az ültetvénnyel rendelkeztünk, úgy gondoltuk, hogy abból az alapanyagból készítünk bort, ami a birtokunkban van. Törekvésünk a fogyasztók megelégedését váltotta ki. Mára pincénk egyik fő termékévé vált.
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 8-10 °C.
Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.