Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

Nádudvari tejtermékek
 

A tejtermékek a vidék ízét, zamatát idézik, melyek kiváló minőségű tejből készülnek. A szakma és a fogyasztók egyaránt elismerik a Nádudvari tejtermékeket, több tejtermék is elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer Védjegy Arany Fokozatát.

A Nádudvari túró sikere a nádudvari túrómesterek féltve őrzött tudásának és a hagyományos alapokon nyugvó technológiának köszönhető. A népszerű házias jelleg titka pedig a szikes Hortobágy mikroklímájában és az alföldi tehenészetek egyedi tejminőségében keresendő.

A Nádudvari a joghurtok gyártása során kizárólag hazai forrásból származó, kiváló minőségű tejet használ fel, ezzel biztosítja a tejtermékeinek magas és állandó minőségét. Az alföldi tejből készült joghurtok a vidék ízét, zamatát idézik fel. Ezek a joghurtok önmagukban is finom krémes ízűek.
Éppen ezért a Nádudvari élőflórás joghurtjai tökéletes alkotóelemei például egy könnyű salátának, és a joghurtok magas kalcium tartalma segít egészségesebben élni.
A Nádudvari Krémjoghurt egy habart technológiával készült élőflórás natúr joghurt, mely nem tartalmaz hozzáadott cukrot, ezért széles körben felhasználható az étel krémesítésére, legyen szó egy sós főételről, vagy akár egy desszertről. A Nádudvari joghurtjai igazi krémes élvezetet nyújtanak mindenkor.  
Gazdaságos nagyobb kiszerelésű termékeiket elsősorban vendéglátóipari szolgáltatók számára ajánlják. A Nádudvari joghurtok mindig tökéletes választás! Gyere, és válogass akciós kínálatunkból, és találd meg a számodra megfelelőt.

 

 

Nádudvari húskészítények
 

A Nádudvari saját húsüzemében gondos és szakszerű módszerekre támaszkodó állattartásból származó alapanyagokkal dolgozik. Hústermékeik egyedisége a sokéves tapasztalatnak és a tájegységre jellemző ízvilágnak köszönhető.

A Nádudvari virslik összetéveszthetetlen ízvilágának alapja a gondos előkészítés. Az igényesen válogatott alapanyagok különleges fűszerezés által nyerik el végső formájukat, és válnak valódi ínyencfogássá a tányéron.

 

A Nádudvari füstölt húsok gazdag, telt ízvilága a vidék ízét, zamatát idézi. Termékek kiválóan alkalmasak ünnepi alkalmakra vagy a mindennapokban is levesek, egytálételek alapanyagaként, de önállóan, salátákhoz, szendvicsekhez is felhasználhatóak.

 

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.