Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Ultra fertőtlenítő mosogatópor 20kg


Cikkszám: 4961
Legkisebb rendelési egység: 1 db

Kedvezményes ár (nettó): 21 419 Ft /db
Rendelési ár (nettó): 21 419 Ft
Rendelési ár (bruttó): 27 202 Ft 27% ÁFA

A kosárba rakáshoz lépjen be (előzetes regisztráció szükséges)!

Termékleírás
Összetevők, allergének
Tápérték információk
Termék értékelése

Termékleírás

Márka

Ultra

Jellemzők

Fertőtlenítő hatású

Hatékonyan fertőtlenít (baktericid fungicid)

Kitűnő zsíroldószer

Emulgeáló hatása kiváló

Kemény vízben is hatékony

Egy lépésben tisztít és fertőtlenít

Szabványosított márka

Márka: Ultra

Előírt terméknév

Mosogatópor. Fertőtlenítő hatású mosogatópor és általános tisztítószer

Forgalombahozatal

Cég neve

Florin Zrt.

Cég címe

6725 Szeged Kenyérgyári út 5.

Termék információk

Alkalmazási terület: Háztartási és ipari edények fertőtlenítő mosogatására (fehér és fekete mosogatáshoz), zsírtalanításra, üveg, csempe, mosdó, fürdőkád, kerámia és PVC padló, ajtó és ablak higiénés tisztítására, zsírtalanítására, mosható festékkel festett falak mosására alkalmazható.

Egyéb információk

A termék illeszkedik a HACCP elveknek megfelelő konyhai higiéniai rendszerekhez Terméktípus: PT2, PT4. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid. Felhasználási kör: lakossági és professzionális. Formuláció: por. OTH engedély szám: JKF/13582-4/2015.

Tárolás & felhasználás

Tárolási típus

Típus: Szobahőmérsékletű

Elkészítés és felhasználás

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: Szerkoncentráció: 1%, Hatásidő: 5 perc, Hőmérséklet: 37°C, Hatás: baktericid, fungicid Szerkoncentráció: 1%, Hatásidő: 20 perc, Hőmérséklet: környezeti, Hatás: baktericid, fungicid Szerkoncentráció: 1,5%, Hatásidő: 15 perc, Hőmérséklet: környezeti, Hatás: baktericid, fungicid

Tárolás

Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, fagymentes, hűvös, száraz helyen, max. 25°C hőmérsékleten, élelmiszerektől, italoktól, víztől, takarmánytól elkülönítve 2 évig eltartható.

Csomagolás

Számszerű méret

Számszerű méret: 20

Méretek

Polcmagasság: 614

Polcszélesség: 353

Polcmélység: 203

Egység (specifikusan)

Egység (specifikus): Kilogramm

Csomagolási típus

Típus: Zacskó - Papír

Kiszerelés

20

Súly

Bruttó tömeg: 20080

Egység (szabadon)

kg

Egység értékesítés

Magasság: 614

Szélesség: 353

Mélység: 203

További adatok

CLP rendelet

Maró anyagok: Veszély

Környezet: Veszély

Biztonsági figyelmeztetés

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. Veszély. Figyelmeztető mondatok: Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Óvintézkedésre vonatkozó mondatok: Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. LENYELÉS ESETÉN: a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Kiegészítő információ: Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. Egyéb figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerekkel keverni tilos! A mosogatási technológiát úgy kell beállítani, hogy a mosogatógép a mosóoldat maradványait maradéktalanul leöblítse az edények, evőeszközök felületéről. Élelmiszerrel érintkező egyéb felületek fertőtlenítése esetén a hatásidő letelte után a szer maradványait a kezelt felületről alapos ivóvizes öblítéssel el kell távolítani. Elsősegélynyújtás: Belégzés esetén: Az expozíció forrását szüntessük meg, ha lehetséges. A sérültet friss levegőre kell vinni és panasz esetén orvoshoz kell fordulni. Bőrrel való érintkezés esetén: Az elszennyeződött ruhadarabot és lábbelit el kell távolítani, az érintett testrészeket bő vízzel le kell mosni. Szembe jutás esetén: A kontaktlencsét távolítsuk el, ha könnyen lehetséges. A szemet 10 percig bő, friss vízzel kell öblíteni a szemhéjszélek széthúzása közben, és a szemgolyó egyidejű mozgatásával. Szemsérülés esetén orvosi ellátás szükséges. Lenyelés esetén: A sérült szájüregét bő vízzel mossuk ki. Hánytatni tilos. Forduljunk orvoshoz. Hulladékkezelés: A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: A készítmény maradékai veszélyes hulladéknak minősülnek. A kiürült és tisztára mosott csomagolóanyag kommunális hulladékként kezelendő, vagy újrahasznosítható. Környezetvédelem/ökotoxikológia: Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élő vízbe, közcsatornába és talajba juttatni. Szennyezés-mentesítés: A kiszóródott keveréket össze kell söpörni, ha szükséges először enyhén nedvesítse, a porzás elkerülése érdekében. Össze kell gyűjteni felcímkézett, zárható, jelölt tárolótartályba, és veszélyes hulladékként kell kezelni.

Termék nyelve

Adatnyelv: Magyar

Leírás elsődleges nyelve: Magyar

Nyelvek a csomagoláson

Magyar

Terméknév felosztás

Funkcionális név: Mosogatópor

Variáns: Fertőtlenítő hatású

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.