Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Diversey kézfertőtlenítő gél 500ml


Cikkszám: 9857
Legkisebb rendelési egység: 1 db

A termék átmenetileg nem rendelhető!

Termékleírás
Összetevők, allergének
Tápérték információk
Termék értékelése

Termékleírás

A Soft Care Med egy alkoholos kézfertőtlenítő gél.

Alkalmazható mindazon a területeken, ahol a kéz higiéniája kiemelkedő fontosságú, mint pl. az egészségügy vagy az élelmiszeripar.  Alkalmas higiénés kézfertőtlenítésre és műtéti bemosakodásra (sebészi kézfertőtlenítésre).


Legfontosabb tulajdonságok

 

A Soft Care Med izopropil alkohol és 2-propanol elegyén alapuló kézfertőtlenítő szer. Egyaránt hatékony a rezidens (állandó) flóra és a tranziens (átmeneti) flóra mikroorganizmusai (baktériumok és élesztőgombák) ellen. A Soft Care Med sűrítőanyagot tartalmaz, így magasabb viszkozitásának köszönhetően hosszabb behatási idő és ezzel párhuzamosan hatékonyabb fertőtlenítés érhető el a kezelt bőrfelületen. Bőrápoló hatóanyagokat is tartalmaz, így nem szárítja a bőrt. A Soft Care Med illatanyag-mentes, így élelmiszeripari vállalkozások (pl.: élelmiszer-feldolgozás) által is biztonságosan használható.


Mikrobiológiai spektrum:

 

Baktericid (MRSA), yeasticid, tuberkulocid
Előnyök • Izopropil alkohol és 2-propanol elegyén alapuló, hatékony fertőtlenítő szer • Alkalmas higiénés kézfertőtlenítésre • Illatanyag-mentes (élelmiszer-feldolgozó területeken is használható) • Hidratáló hatóanyagot is tartalmaz, így megelőzi a bőr irritációját és szárazságát
Használati útmutató A készítményt töményen, hígítás nélkül kell alkalmazni. Az adagolóból 5 ml gélt juttasson száraz tenyerébe, majd alaposan dörzsölje el a kezeken. A gélt hagyja a kezeken megszáradni, ne mossa le. Behatási idő: 30 másodperc! Műtéti kézfertőtlenítés 5x1 perc (5 perc)! (5x5 ml) Tisztasági kézmosás és kéztörlés után 2x2 perc (4 perc)! 2x5 ml
Soft Care Med Alkoholos kézfertőtlenítő gél H5
Soft Care Med Alkoholos kézfertőtlenítő gél
Technikai adatok Megjelenés:  Tiszta, színtelen gél Relatív sűrűség (20˚C):  ≈ 0,85 g/cm3 Viszkozitás (m.Pas; 25˚C): ≈ 100 pH (20˚C): ≈ 7
A fenti adatok jellemző gyártási értékek, nem tekinthetők termékspecifikációnak.
Biztonságos kezelés és tárolási információ A termék kezelésére és hulladékba kerülésére vonatkozó részletes útmutatást a külön álló Biztonsági Adatlap tartalmazza.  Eredeti, zárt csomagolásában tárolandó. Kerülje a szélsőséges hőmérsékleti körülményeket, 0˚C < és < 30˚C között tárolja

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.