Termékleírás:
Az objektív sertések darabolása csontozása során kitermelődő szűzpecsenye fejjel.
Tárolás/SZállítás:
zárt hűtőkocsiban, szennyeződéstől mentes rakodótérben. Előhűtött alapanyag esetén max. 4° C-on ládában vagy kádban.
Minőségi előírások:
Termékre jellemző színű.
- Idegen szagtól mentes.
- A technológia szerint kitermelt, letisztított, megmunkált.
- GMO mentes legyen, valamint ionizációs gamma- és béta sugárzás nem érhette az alapanyagot.
- Kémiai anyagoktól, mint antibiotikumtól-, kémiai maradványanyagoktól-, toxikus anyag és peszticid mentes. Vizsgálati követelmények: szúrópróbaszerű vizsgálatok.
- Nyomon követhetőség teljes körűen biztosított legyen.
- Mikrobiológiai követelmények: vizsgálati követelmények: szúrópróba szerű vizsgálatok.
Kidolgozás:
Az objektív sertések szűzpecsenyéjének kitermelése során a combból a szűzpecsenye fejrészt elővágják,
majd kitépik, ezután a lánc részt és a hártyás részt késsel kézi úton szálirányba eltávolítják.
A fejrész nem tartalmazhat bevágásokat, a szivárványhártya résznek sértetlennek kell maradnia.
Allergén:
mentes
Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.