Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

Upfield Professional 

A professzionális, növényi alapú márkatermékeink

Az Upfield a növényi alapú élelmiszer védjegyet 1871-ben szerezte meg. Professional termékeit kifejezetten éttermek, nagykonyhák, professzionális konyhák, cukrászdák, pékségek, kávézók stb. számára fejlesztette ki. Ezen termékeik hozzájárulnak a professzionális konyhák sikeréhez, így a vendégek elégedettségéhez. 

Portfólijukban megtalálhatóak vegetáriánus étrendbe illeszthető, laktózmentes, sőt, vegán és allergénmentes termékek is.

Termékeik legfőbb jellemzői:

RAMA

Az innovatív Rama márka magas minőségű, növényi olajokból készült termékek gyártására specializálódott. A Rama gondoskodik a széles választékról a konyhában és az étkezőasztalon is, legyen szó akár alacsony zsírtartalmúról, vagy enyhén sós termékről,  különleges, sütéshez használható margarinokról, vagy a klasszikus Rama-ról. Válogass Te is a kínálatunkban található számos termék közül!

Rama Plant Butter 250g: 

Vegán termék amivel a vajat teljesen ki lehet váltani. Főzésre és szendvics készítésére is tökéletes.

Rama 15% főzőkrém 1L:

Növényi főzőkrém, főzésre alkalmas, gluténmentes, hő- és sav stabil, főzéskor nem csapódik ki és nem is válik szét.

Rama 31% habalap 1L:

Növényi hab- és főzőkrém, cukrozatlan, gluténmentes, hő- és sav stabil, főzéskor szintén nem csapódik ki és nem válik szét. Remekül habbá verhető, akár 2,5x térfogatnövekedés.

Rama margarin 1kg:

Laktóz-és gluténmentes 72% zsírtartalmú margarin, alkalmas főzésre, sütéshez, szendvics készítéshez. Pékségeknek, cukrászoknak remek megoldás.

FLORA

Flora Plant 15% főzőkrém  1L:

Teljesen vegán, minden mentes termék! Lencsefehérje készítmény,  főzésre alkalmas, hő- és sav stabil, főzéskor nem csapódik ki és nem válik szét. Halal és Kosher igazolással rendelkezik, étrendjükbe tökéletesen beilleszthető.

Flora Plant 31% habalap 1L:

Teljesen vegán, minden mentes termék! Lencsefehérje készítmény,  főzésre és hab készítésre egyaránt alkalmas, hő- és sav stabil, főzéskor nem csapódik ki és nem válik szét. Remekül habbá verhető, akár 2,5x térfogatnövekedés.  Halal és Kosher igazolással rendelkezik, étrendjükbe tökéletesen beilleszthető.

 

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.