Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Tihany szendvics camembert vendéglátós sajt 2,5kg 20db/karton


Cikkszám: 1056
Legkisebb rendelési egység: 2.5 kg

Kedvezményes ár (nettó): 4 389 Ft /kg
Rendelési ár (nettó): 10 973 Ft
Rendelési ár (bruttó): 12 948 Ft 18% ÁFA

A kosárba rakáshoz lépjen be (előzetes regisztráció szükséges)!

Termékleírás
Összetevők, allergének
Tápérték információk
Termék értékelése

TERMÉK JELLEMZŐI

A Tihany camembert gasztro-, Tihany Inyenc camembert gasztro-, Sajtmester camembert sajtokat papír-alufólia kombinált csomagolóanyagba csomagoljuk egyedileg, majd gyűjtőkartonba, melyet gyűjtőnként egyedi címkével látunk el. A sajtokat egyedileg szavatoljuk, dátumozzuk. A megfelelő hűtés és szellőzés miatt a terméknek szüksége van arra, hogy a levegő átjárja. A termék folyamatos hűtést igényel, ha a hűtőlánc hosszabb időre megszakad, a minőségromlás elkerülhetetlen.

A camembert sajtok természetükből eredően folyamatosan érnek. Amennyiben az érési folyamat során termelődő hőt nem engedjük eltávozni a termék befülled, az érési folyamatok felgyorsulnak és élvezhetetlenné válhat a termék. A szállításra előkészített raklapokon perforált rögzítő sztrecss-fóliát lahet használni úgy, hogy ne fedjék egymást a fólia rétegek, a kartonok szellőzése megmaradjon! Az utolsó tárolási helyen a rakományról a fóliát el kell távolítani! Folyamatosan 2-8 °C-on tárolva és szállítva és betartva az ismertetett raklapozási módokat a camembert sajtok a megadott fogyaszthatósági idejük végéig megőrzik minőségüket. Ettől eltérő tárolás esetében nem áll módunkban a termékek be:fülledésből/ bemelelegedéséből származó reklamációkat elfogadni. 

 

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.