Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Sure fertőtlenítő hatású folyékony szappan, 100% lebomló


Cikkszám: 14486
Legkisebb rendelési egység: 1 db

Kedvezményes ár (nettó): 6 589 Ft /db
Rendelési ár (nettó): 6 589 Ft
Rendelési ár (bruttó): 8 368 Ft 27% ÁFA

A kosárba rakáshoz lépjen be (előzetes regisztráció szükséges)!

Termékleírás
Összetevők, allergének
Tápérték információk
Termék értékelése

A SURE Antibac Hand Wash Free az egyedi SURE termékkör tagja, mely 100%-osan lebomló*, növényi alapú összetétellel rendelkező professzionális tisztítószereket kínál minden napi tisztítási és személyi higiéniai feladat elvégzésére. A SURE Antibac Hand Wash Free egy illat- és színezőanyag-mentes, fertőtlenítő hatású folyékony szappan, mely megfelel a legszigorúbb higiéniai követelményeknek. Hatékony formulájának és kézkímélő összetételének köszönhetően kitűnő megoldást jelent az élelmiszer-előkészítő helyiségekben és minden egyéb olyan helyen való használatra, ahol a higiénia elengedhetetlen. A SURE Antibac Hand Wash Free használata teljes mértékben biztonságos. Biológiailag lebomló, triklozán- és parabén-mentes és nem veszélyes besorolású.  

Egy lépésben tisztítja és fertőtleníti a kezeketMegújuló forrásokból származó, növényi alapú összetevőket tartalmaz100%-osan lebomlik és természetes módon komposztálódikA termék környezeti veszély szempontjából nem besorolt, a felhasználásram vonatkozóan nem rendelkezik biztonsági figyelmeztetésselBizonyítottan kíméletes a kézbőrhöz (ROAT, TEWL, Patch tesztek)Illat- és színezőanyag-mentesMegfelel a kézfertőtlenítésre vonatkozó legfrissebb követelményeknekTejsav-alapú, természetes forrásokból származó szerves hatóanyaga gátolja a baktériumok, élesztőgombák, gombák és egyéb mikroorganizmusok növekedésétBaktericid hatású, megfelel az EN1499, EN13727 és EN13624 tesztek előírásainak (kizárólag élesztőgombák tekintetében), EN1276 és EN1650, EN1650 és EN14476Korlátozott virucid (lnfluenza virus A/H1N1) hatású, megfelel az EN14476 szabvány követelményeinek.

A természet erejének felhasználásával csökken a környezetre gyakorolt hatásNem veszélyes besorolású, így használata egyszerű, biztonságos és javítja vállalkozásának megítélésétRendkívül hatékonyan alkalmazható az élelmiszer-eredetű megbetegedések és fertőzések megelőzéséreBizonyítottan óvja a felhasználók bőrének egészségétNem tartalmaz illatanyagot, így nem szennyezi be az élelmiszereket és megmarad azok kitűnő íze és minősége az előkészítés és a felszolgálás során is 

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.