Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Cornus Irsai Olivér szőlő pálinka 0,5l


Cikkszám: 13918
Legkisebb rendelési egység: 1 db

Kedvezményes ár (nettó): 6 800 Ft /db
Rendelési ár (nettó): 6 800 Ft
Rendelési ár (bruttó): 8 636 Ft 27% ÁFA

A termék átmenetileg nem rendelhető!

Termékleírás
Összetevők, allergének
Tápérték információk
Termék értékelése

A magyar ember leleménye a pálinka készítés terén kimeríthetetlen, mindenből lehet pálinkát készíteni, amiből lekvár készül, tartja a hagyomány. Nos, a szőlő, mint lekvár igen ritka madár volt nagyszüleink kamrájában, mert ebből ugye jó esetben bor készül, esetleg mazsola a lepényhez. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne szőlőből is kitűnő párlatot készíteni, hiszen a jó alapanyagok minden tulajdonságával rendelkezik. Ez az állítás már be is bizonyosodott az elmúlt évek pálinkafőző gyakorlatában.  Különösen igaz ez, ha illatos, karakteres fajtát választunk, mint például a sárgamuskotály. Ennek a fajtának különösen jó termő területe hazánk, és a Somló talaja még fokozza a gyümölcs jellegzetességeit. A kissé nehéz édeskés, fűszeres aroma finoman kesernyés utóízzel és karakteres illattal párosul. Az aranysárga szőlőszemek utánozhatatlan íz élménye szelíden köszön vissza a palackba zárt italban. Még a gyakorlatlan kóstolók is azonnal tudják, kivel van dolguk, hiszen a virágmézre emlékeztető íz és a semmihez sem hasonlító bódító illat, még az erősebb alkoholos párlatokban is megmarad.   

   
Forgalmazó: Somló Spirit Kft.

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.