Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Cerbona laktóz és gluténmentes áfonyás-vörösáfonyás müzli szelet 35g


Cikkszám: 12451
Legkisebb rendelési egység: 20 db

A termék átmenetileg nem rendelhető!

Termékleírás
Összetevők, allergének
Tápérték információk
Termék értékelése

Cerbona Gluténmentes vörösáfonyás szelet

A Cerbona Gluténmentes vörösáfonyás müzliszeletet kukoricából és hajdinából készítik, melyek természetesen gluténmentesek. Vörösáfonyát és napraforgómagot adnak hozzá, majd szeletté formázzák. A gluténmentes áfonyás müzliszelet értékes tápanyag-összetételű, élelmirost-forrás, ezáltal jól beilleszthető az egészséges táplálkozásba, készítéséhez csak laktózmentes alapanyagokat használnak.

Felhasználási javaslat

Könnyen magaddal viheted és bárhol fogyaszthatod a gluténmentes müzliszeletet.

Termelői információ

Szeretem, jó nekem! Ez a Cerbona szlogenje 30 éve. Piacvezetőként 1988 óta azon dolgoznak, hogy márkanevükhöz méltó termékeket készítsenek vásárlóiknak. A Cerbona pontosan az, amit a neve is mutat: gabonából készült jó dolog (cerealia – bona). 30 év tapasztalatával a hátuk mögött mindig azt kutatják, hogy mit szeretnének a vásárlóik. Évről évre korszerűsítik technológiájukat, fejlesztik termékeiket, és újabbnál újabb innovációkat kínálnak  kedvelőiknek.

A Cerbonára azok is számíthatnak, akik valamilyen funkcionális terméket keresnek, hiszen a Sport és gluténmentes  müzliszeleteik kifejezetten ezt a célt szolgálják. A közismert és megbízható magyar márka müzliszeletei, müzlijei és gabonapelyhei mellett megjelentek zabszeletekkel és puffasztott gabonaszeletekkel, amelyek pillanatok alatt a vásárlók kedvenceivé váltak. Jelentősen csökkentették számos müzliszeletük és müzlijük cukortartalmát, új glutén- és laktózmentes termékeik pedig nemcsak a fogyasztók elismerését nyerték el, hanem a szakmáét is. A csokis-meggyes gluténmentes müzliszeletük lett az Év új gluténmentes terméke Magyarországon 2017-ben. A poharas gluténmentes müzlijük,  a világ legnagyobb élelmiszeripari kiállításának, a SIAL-nak a leginnovatívabb termékei közé választották 2016-ban.

Fejlesztéseik eredményeként a Cerbona már mindig a vásárlókkal lehet. Kezdődhet a reggel Cerbona zabkásával vagy müzlivel, napközben jól jöhet egy müzliszelet vagy egy zabszelet. Sportolás előtt vagy után pedig a legújabb funkcionális készítményeik, a Sport müzliszeletek, amelyek segítenek hozzájutni a szükséges energiához és ásványi anyagokhoz. Főzéshez, sütéshez ajánlják  zabpehelylisztjüket és zabkorpáikat.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó!

Forgalmazó

Cerbona Élelmiszergyátó Kft.
1037 Budapest, Montevideo utca 7.


   

 

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.