Összetevők csökkenő mennyiségi sorrendben Egységnyi mennyiségéhez felhasznált összetevők felsorolása, előállításkori tömegük csökkenő sorrendjében, balról jobbra. Allergének vastagon szedve és aláhúzással jelölve.
1, Ivóvíz 0.0 2, Búzaliszt - BL112.0 3, Teljes kiőrlésű rozskovász 4, Frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt 5, Szezámmag 16000.0 6, Rozsliszt - RL125 7, Lenmag 0.0 8, Zabpehely 0 9, Tengeri só 10, Élesztő
Az élelmiszer átlagos tápértéke (100gramm termékben) Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400KJ /2000kcal) A tápérték adatok forrása, analitikai vizsgálat útján. Energia Energia Zsír Ebből telített zsírsavak Szénhidrát Ebből cukor Rost Fehérje Só 1007 kJ 239 kcal 4,60 g 0,65 g 36,93 g 2,20 g 6,38 g 9,32 g 1,15 g
Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.