Összetevők csökkenő mennyiségi sorrendben Egységnyi mennyiségéhez felhasznált összetevők felsorolása, előállításkori tömegük csökkenő sorrendjében, balról jobbra. Allergének vastagon szedve és aláhúzással jelölve.
1, Búzaliszt - BL55 2, Sovány túró-krémtúró 3, Ivóvíz 4, Lapvaj 5, Pudingpor 6, Kristálycukor 7, Tojáslé teljes 8, Mazsola 9, Citromlé 10, Élesztő 11, Tengeri só 12, Búza előtészta
Az élelmiszer átlagos tápértéke (100gramm termékben) Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400KJ /2000kcal) A tápérték adatok forrása, analitikai vizsgálat útján. Energia Energia Zsír Ebből telített zsírsavak Szénhidrát Ebből cukor Rost Fehérje Só 1072 kJ 254 kcal 6,70 g 4,92 g 40,30 g 14,60 g 1,05 g 7,70 g 0,70 g
Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.