Összetevők csökkenő mennyiségi sorrendben Egységnyi mennyiségéhez felhasznált összetevők felsorolása, előállításkori tömegük csökkenő sorrendjében, balról jobbra. Allergének vastagon szedve és aláhúzással jelölve.
1, Német zsemle 70g 2, Búzaliszt - BL55 3, Ivóvíz 4, Búzakovász 5, Búzaliszt - BL112 6, Tengeri só 7, Élesztő 8, Napraforgóolaj 9, Kristálycukor, 10, Búza előtészta
Az élelmiszer átlagos tápértéke (100gramm termékben) Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400KJ /2000kcal) A tápérték adatok forrása, a felhasznált összetevők ismert átlagértékeiből, számítás útján. Energia Energia Zsír Ebből telített zsírsavak Szénhidrát Ebből cukor Rost Fehérje Só 1201 kJ 284 kcal 1,97 g 0,40 g 57,25 g 0,96 g 3,10 g 7,68 g 1,56 g
Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.