Összetevők csökkenő mennyiségi sorrendben Egységnyi mennyiségéhez felhasznált összetevők felsorolása, előállításkori tömegük csökkenő sorrendjében, balról jobbra. Allergének vastagon szedve és aláhúzással jelölve.
1, Ivóvíz 2, Búzaliszt - BL112 3, Teljes kiőrlésű rozskovász 4, Frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt 5, Frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt 6, Szójapehely 7, Zabpehely 8, Napraforgóbél 9, Tengeri só 10, Szezámmag 11, Élesztő
Az élelmiszer átlagos tápértéke (100gramm termékben) Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400KJ /2000kcal) A tápérték adatok forrása, analitikai vizsgálat útján. Energia Energia Zsír Ebből telített zsírsavak Szénhidrát Ebből cukor Rost Fehérje Só 1112 kJ 265 kcal 7,60 g 1,18 g 31,90 g 2,60 g 9,24 g 12,60 g 1,36 g
Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.