Barion Pixel
Chefmarket

Pronto jázmin bútorápoló aeroszol 250ml


Cikkszám: 10121
Legkisebb rendelési egység: 1 db

A termék átmenetileg nem rendelhető!

Termékleírás
Összetevők, allergének
Tápérték információk

Összetevők

<5% nem ionos felületaktív anyagok; 5-15% alifás szénhidrogének; Illatanyag; Linalool; Hexyl cinnamal; Citronellol; 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol

Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók

Termék adatok

Specifikáció alapján teljes megnevezésPronto Multi Surface Jázmin Porstop felülettisztító aeroszol 250 mlGyártó és/vagy élelmiszer vállalkozó telephely országLengyelországBiztonsági figyelmeztetésHasználat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Pronto® Multi surface Porstop felülettisztító aeroszol - Jázmin Figyelem Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Gyermekektől elzárva tartandó. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/ 122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. A permet belélegzése tilos. Csak jól szellőztetett helyen használható. Mint minden háztartási tisztítószer esetében, kerüljük a bőrrel való hosszan tartó érintkezést. A töltet tömegének 10%-a tűzveszélyes.Másodlagos márkaMulti SurfaceElsődleges csomagolás típusaAeroszolPadló és bútorápoló szer fajtájaBútorápoló szerekTisztítószerek fajtáiPadló és bútorápoló szerek

Tárolási előírás

Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/ 122 °F hőmérsékletet meghaladó hő.

Származási ország

EU

Forgalmazó

S.C. Johnson Kft. 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6.

Akciós termékeink

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!

Új telephely hozzáadása:
Telephely ikonja:

Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.