Kedvezményes ár (nettó): | 1 179 Ft | /db |
Rendelési ár (nettó): | 1 179 Ft | |
Rendelési ár (bruttó): | 1 497 Ft | 27% ÁFA |
A kosárba rakáshoz lépjen be (előzetes regisztráció szükséges)!
AZ ÉLELMISZER LEÍRÁSA
Term-005
A hízott libabőr alatti és hasüregi zsírszövetei (A.7.5.)
libahájból, olvasztási
eljárással nyert libazsír. MÉ 2-13116/3-1.1
1. Az élelmiszer megnevezése:
Libazsír
(200g,300g,400g,lkg,5kg,10kg,20kg)
2. Alkalmazott technológiai anyagok, segédanyagok
felsorolása:
Összetevők: A kötőszöveti rész fehér színű, jellegzetes szagú és -
állományú LIBAHÁJ
3. Allergén anyagok felsorolása:
Nem tartalmaz
4. Az előállítási eljárás lényeges, a késztermék biztonsága,
minősége szempontjából
meghatározó lépéseinek és paramétereink rövid leírása:
180C0 180 percig tartó sütés, tarolás max: 18C0 -on
5. A termék csomagolása:
20 kg /zsírzsák+ karton/, 1-5-1 Okg műanyag vödör, 200-300-400g
műanyag tégely
AZ ÉLELMISZER MINŐSÉGI JELLEMZŐI:
1. Összetételi jellemzők (fizikai, kémiai stb ... ):
Az étkezési libazsír halványsárga, sűrűn folyó, enyhén ikrás
állományú, + 10 °C hőmérsékleten
sárgásfehér, kb. 2 cm-es rétegben 40 °C hőmérsékleten teljesen
átlátszó, többféle kiszerelésben
forgalomba kerülő termék.
2. Érzékszervi jellemzők:
Az élelmiszer fizikai, kémiai, mikrobiológiai jellemzői
Víztartalom legfeljebb 0,2% (mim)
Peroxidszám (mekv. aktív oxigén/kg) legfeljebb 8
Savszám (mg KOH / g) legfeljebb
1,5Epihidrin-aldehid-tartalom,
Kreiss-féle próbával negatív
3.1. Összetételi jellemzők
A sült libára jellemző illatú és ízű.
Idegen szagtól és íztől mentes.
Állomány: szilárd, sima, esetleg ikrás
Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.