Kedvezményes ár (nettó): | 1 269 Ft | /db |
Rendelési ár (nettó): | 1 269 Ft | |
Rendelési ár (bruttó): | 1 612 Ft | 27% ÁFA |
A kosárba rakáshoz lépjen be (előzetes regisztráció szükséges)!
AZ ÉLELMISZER LEÍRÁSA
A kacsabőr alatti és hasüregi zsírdús szövetei (A.7.5.).
Darabos, főként bőrös kacsa, hasháj, bélháj.
1. Az élelmiszer megnevezése:
Term- 002
Kacsazsír (200g, 300g, 400g, lkg, Skg, lOkg, 20kg)
2. Alkalmazott technológiai anyagok, segédanyagok
felsorolása:
Összetevők:A kötőszöveti rész fehér színű, jellegzetes szagú es
-állományú KACSAHÁJ
ÉTKEZÉSI KACSAZSÍR Azonosító szám: MÉ 2-13/16/3
3. Allergén anyagok felsorolása:
-Nem tartalmaz
4. Az előállítási eljárás lényeges, a késztermék biztonsága,
minősége szempontjából
meghatározó lépéseinek és paramétereink rövid leírása:
180C0 180 percig tartó sütés, tarolás max: 18C0 -on
5. A termék csomagolása:
20 kg /zsírzsák+ karton/, 1-5-lOkg műanyag vödör, 200-300-400g
műanyag tégely
AZ ÉLELMISZER MINŐSÉGI JELLEMZŐI:
1. Összetételi jellemzők (fizikai, kémiai stb ... ):
A sült kacsára jellemző illatú és ízű.
Idegen szagtól és íztől mentes.
Állomány: szilárd, sima, esetleg ikrás
2. Érzékszervi jellemzők:
Az élelmiszer fizikai, kémiai, mikrobiológiai jellemzői
Víztartalom legfeljebb 0,2% (m/m)
Peroxidszám (mekv. aktív oxigén/kg) legfeljebb 8
Savszám (mg KOH / g) legfeljebb l
,5Epihidrin-aldehid-tartalom,
Kreiss-féle próbával negatív
3.1. Összetételi jellemzők
Az étkezési kacsazsír halványsárga, sűrűn folyó, enyhén ikrás
állományú, + 10 °C hőmérsékleten
sárgásfehér, kb. 2 cm-es rétegben 40 °C hőmérsékleten teljesen
átlátszó, többféle kiszerelésben
forgalomba kerülő termék.
Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.