Az alapanyag egészen szeptember 30-tól november első hetéig folyamatosan jött be. Bogyózás, majd horizontális pneumatikus préselés, ülepítés. Tartályos erjesztés, majd a későbbiekben tartályban finomseprőn érlelés. Április 9-én került lepalackozásra. Könnyed, üde, a fajta késői szüretelésénél jellemző déli gyümölcsös jegyek jelennek meg ízében, amely lendületes savakkal, valamint a hozzá igazodó maradék cukrokkal teszi kerekké a bort. Fogyasztását palacsintákhoz mousseokhoz, aperitifként és önmagában 10 °C-on ajánljuk.
Az "Egy kis" kategóriában a magas minőségű borra vágyó, ám még kezdő borfogyasztókat szeretnénk megszólítani. Könnyen szerethető, gyümölcskosaras- friss, kedves karakterű belépő borok a komoly borozás világába.
Analitika
Alkohol: 11,75%
Sav: 6,55 g/l
Maradék cukor: 48,5 g/l
Kiszerelés
0,75l
Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.