Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Baba folyékony szappan tej és gyümölcs illattal 250ml


Cikkszám: 9975
Legkisebb rendelési egység: 1 db

A termék átmenetileg nem rendelhető!

Termékleírás
Összetevők, allergének
Tápérték információk
Termék értékelése

Termékleírás

Termék információk

Termék jellemzők:
• Tej és gyümölcs illat
• Folyékony szappan
• Bőrbarát pH értékű
• Bőrgyógyászatilag tesztelt

A kezünk bőre mindig látszik és az illatát egész nap érezzük. A gyümölcsök frissességet, jó illatot adnak, a tej pedig bőrápoló hatású. Ha a Baba tej és gyümölcsillatú folyékony szappant használjuk, kezünk nemcsak tiszta, hanem ápolt és illatos is lesz. Fürdésre és kézmosásra is használható.

Az ikonikus kék-fehér pöttyös Baba 1920 óta nyújt gyengéd ápolást a magyar családoknak a mindennapokban. Jól ismert összetevőivel és illataival a Baba igazán okos választás, a család összes tagja számára megfelelő. Minden a méltán híres Lanolinos szappannal indult, mára viszont kibővült termékválasztékkal fedi le a különböző igényeket: habfürdő, sampon, testápoló, szappan, folyékony szappan, és dezodor formájában. Mi több, a Baba tusfürdők a magyarok kedvencei, a márka évek óta piacvezető a kategóriában. Nem is csoda, hiszen az esti fürdés közben indul az igazi ramazuri, amikor a gyerekek elmerülnek a fantáziavilágukban, és egy boldogabb lelki állapotba kerülnek - és ez maga a Baba pillanat. A Baba küldetése, hogy a könnyed játék által közelebb hozza a szülőket és a gyerekeket. Éljen a ramazuri!

Márka információk

Gyengéd ápolás 1920 óta

Folyékony krémszappan

Összetevők

Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Sine adipe lac, Tocopheryl acetate, Panthenol, Thymus vulgaris [thyme] flower/leaf extract, Sodium lactate, Polyquaternium-7, Glycerin, Lactic acid, Parfum, Styrene/acrylates copolymer, Sodium lauryl sulfate, Trideceth-7, Disodium lauryl phenyl ether disulfonate, Citric acid, Sodium benzoate, Tetrasodium EDTA, Potassium sorbate, Butylphenyl methylpropional, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 15510, CI 15985, CI 47005

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Használati útmutató:
A bőr benedvesítését követően adagoljon tenyerébe tusfürdőt, habosítsa fel, majd használja testre, kézre és arcra is egyaránt, majd öblítse le.

Gyártó Neve és Címe

Forgalmazó cím

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest
Váci út 121-127.

Vevőszolgálat

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest
Váci út 121-127.
www.baba.hu
06 80 180 144
www.unilever.com

Csomagolás

Számszerű méret

Számszerű méret - 250

Egység (specifikusan)

Egység (specifikus) - Milliliter

Átlagos méret

Átlagos méret (e)

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.