Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

10 KARTON VÁSÁRLÁSA ESETÉN
10.000 FORINT ÉRTÉKŰ UTALVÁNYT ADUNK.*

 

Vásárolj egyidejűleg (akár vegyesen is) 10 kartonnal az alábbi FLORA és RAMA termékekből, és vedd át a 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt*!

Megnézem a részleteket!


 

Ismerd meg és próbáld ki te is az Upfield kiváló minőségű növényi alapú termékeit! Ráadásul most díjazzuk a hűségedet!* 

 

RAMA

Az innovatív Rama márka magas minőségű, növényi olajokból készült termékek gyártására specializálódott. A Rama gondoskodik a széles választékról a konyhában és az étkezőasztalon is, legyen szó akár alacsony zsírtartalmúról, vagy enyhén sós termékről,  különleges, sütéshez használható margarinokról, vagy a klasszikus Rama-ról. A Rama Professional Cremefine alternatív főzőkrém az író és a növényi zsiradékok egyedülálló keveréke. Egyesíti a tejszín ízét, valamint az étel hűtésekor és melegítésekor is megőrzi tulajdonságait, miközben nagyszerű íze van. Forró és savas ételekben sem olvad meg, még az alkohollal keverve sem. Ideális a kiszállított és az elvitelre szánt ételekhez. Válogass Te is a kínálatunkban található számos termék közül!

FLORA

A Flora Professional Plant a legújabb trendekre és igényekre ad választ. Professzionális glutén- és laktózmentes növényi termékek. Melegítéskor, valamint alkohollal és savas ételekkel keverve is megőrzik tulajdonságaikat. Gazdag, krémes ízt adnak az ételeknek - anélkül, hogy a vendégeknek aggódniuk kellene az étkezési korlátozásaik miatt. Ugyanúgy használhatja, mint a hagyományos tejszínt. 

 


*Az ajánlat más akcióval nem vonható össze. Az ajánlat csak az egy számlán történő vásárlás esetén érvényes. Az ajándék termék az ajánlatban szereplő termékkel megegyezik. Az akció időtartama: 2023.10.01-2023.12.31. között leadott rendelésekre vonatkozik. Kizárólag az akcióban szereplő 4 termékre vonatkozik. A promócióban kizárólag a Chef Market-től vásárolt partnerek vehetnek részt. Az akció többszörözhető. Pl. 20 karton termék vásárlása esetén 2 db 10.000 Ft értékű Alza utalvány jár, és így tovább. A promócióban való részvételhez látogass el a nyereményjáték oldalára. További részletek és szabályzat itt érhető el.

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.