Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

Univer – Minden esetre

Az Univer ismertségét elsősorban a magyar konyha elengedhetetlen ételízesítőinek számító magyaros termékeinek – az Erős Pistának és a Piros Aranynak – köszönheti, de legalább ennyire ismertek és kedveltek az Univer Gulyáskrém, Édes Anna, valamint a hagymakrémek.

A vállalat által forgalmazott termékek palettája ennél azonban jóval szélesebb: a legnépszerűbbek, és legtöbbet használt termékei az Univer majonéz, mustár, ketchup, a salátaöntetek, és az asztali szószok.

A cég termékeinek népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint hogy az Univer a majonéz, mustár és magyaros ételízesítők kategóriában is piacvezető.

Az Univer számára a profi konyhák kiszolgálása legalább olyan fontos, mint a háztartásoké. Éppen ezért arra törekszik, hogy minden igényt kielégítsen, így az 1 adagos kiszereléstől, az egykezes flakonokon, és zsákos, adagolós kiszerelésen át az 5-10 kg-os vödrös kiszerelésig minden méretben kínálja termékeit. Találd meg a te igényeidnek megfelelőt!

6 329 Ft
5 299 Ft/db
4 949 Ft
3 999 Ft/db
7 999 Ft
6 999 Ft/db
69 Ft
43 Ft/db
69 Ft
46 Ft/db
69 Ft
39 Ft/db
5 069 Ft
3 999 Ft/db
6 529 Ft
4 999 Ft/db
5 299 Ft
3 599 Ft/db

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.