Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

Fantasztikus ízvilág

 

Az Univer 70 évre visszatekintő történelmében kiemelkedő szerepet játszottak a fejlesztések, újítások. Ennek nyomán bizonyos területeken igazi úttörőként volt jelen a hazai élelmiszeriparban.

A kecskeméti cég folyamatosan lépést tart a változó fogyasztói igényekkel, és igyekszik a lehető legmodernebb gyártási technológiákat alkalmazni. Az Univer nem titkolt célja, hogy a magyar konyha utánozhatatlan ízeit minél több külföldi ország lakójával is megismertesse, megkedveltesse.

MUSTÁR
Az Univer Mustár Magyarország piacvezető mustárja. Krémes állagának, finom ízének köszönhetően tett szert ekkora népszerűségre. Ez a mustár az egyik első a hazai mustárpiacon, mely nem tartalmaz tartósítószert és mentes minden E jelzésű adalékanyagtól. Válaszd a gasztro kiszerelést, és legyen kéznél mindig a kedvenc mustárodból!

GULYÁSKRÉM
Gulyáskrém a magyar ízek szerelmeseinek! Készítsd el könnyedén a legfinomabb magyaros ételeket, hiszen a gulyáskrém mindent tartalmaz, amire szükséged van az ízesítéshez. Különlegessége a paprika, vöröshagyma, paradicsom, kömény és fűszerek összességében rejlik, így neked már csak hozzá kell adnod az ételhez, hogy igazán különleges fogás készüljön. Természetesen, a gulyáskrém is elérhető gasztro kiszerelés. Keresd májusban verhetetlen áron!  

SŰRÍTETT PARADICSOM
Tökéletes választás az Univer Sűrített paradicsom, ha számodra is a minőség és az íz a legfontosabb.  Az Univer Sűrített paradicsom konzerv 100%-ban magyar termelőktől származó nyers paradicsomot tartalmaz, éppen ezért széles körben felhasználható. Válaszd a minőséget, és használj Univer sűrített paradicsomot! Nagyban jobban megéri! Keresd a nagyobb kiszerelést akciós áron! 

4 949 Ft
3 999 Ft/db
5 569 Ft/db

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.