Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

A Tokaji Borvidék

Több, mint Aszú

A Tokaji Borvidék

Tokaj- Hegyalja kapcsán elsősorban talán legtöbbünknek az édes – aszú - borok jutnak eszünkbe, azonban a tokaji termések nagy részét száraz tételek adják. Gyakori szőlőfajta a furmint, ami a legjobban aszúsodó magyar szőlő. Száraz és édes borok alapjául is szolgál, melyből elegáns, különleges minőséget adó borok készülnek, az aszú bor egyik alapja.

Pelle - Mád
Saját termőterület, organikusan termesztett szőlő. Céljuk, hogy minél kevesebb beavatkozással készítsék el a boraikat, ezzel is megőrizve és továbbadva a természet nyújtotta ízvilágot és élményt. Fontosnak tartják a gondos művelésen és borkészítésen keresztül megmutatni a mádi területek sokszínűségét.

Bott Pince - Bodrogkeresztúr
„A legjobb minőségre való törekvés abban segít, hogy az egy értékrendet követő embereket magunk köré gyűjtsük, és együtt munkálkodjunk egy több száz éves borvidék sikeres jövőjén.”
Bodó Judit
A 2021-es év Borászok Borásza díj nyertese

Királyudvar - Tarcal
Történetük egészen a 16. századik nyúlik vissza, ugyanis Tokaj aranykora alatt a birtok borai segítették megteremteni a tokaji borok legendáját. 2010 óta organikus és biodinamikus pincészet. Furmint pezsgőjük máig az egyik legjobb Hegyalján.

 

2 495 Ft/db
Átmenetileg nem rendelhető.
5 039 Ft/db
18 000 Ft/db
4 724 Ft/db

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.