Tamási hús - a tökéletesség családi hagyomány
A Tamási hús Kft. 2007-től működik Tamásiban, és füstölt szalonnára, főtt szalonnára és crispy baconre specializálódtak. Ez a választék a Gierlingers Premium Bacon név alatt került értékesítésre. Minden termékük kizárólag európai friss húsból készül, 500 munkatársuk 14 000 m2 -en a bacon termékek számos változatát állítják elő különböző kivitelekben.
Miért Tamási Hús?
- Minőség - kiváló alapanyagok, professzionális feldolgozás, harmonikus fűszerezés
- Élelmiszerbiztonság - legmagasabb ipari és technológiai elvárásoknak megfelelő gyártás
- Sokszínűség – széles termékválaszték
- Tradíció - hagyományos feldolgozási és fűszerezési variációk
- Innováció - folyamatosan bővülő termékválaszték, egyedülálló gyártási és csomaglástechnikai újítások
- Tapasztalat – több évtizednyi húsipari gyakorlat
- Együttműködés – hazai és szomszédos országok beszállítóinak hálózata
- Megbízhatóság – folyamatosan elérhető prémium minőség és íz
- Figyelem – új termékek/kiszerelések tervezésekor a fogyasztói igények a legfontosabbak
- Felelősség – elkötelezettek a húsipari szektor fejlődésének előmozdításában és munkavállalók támogatásában
Prémium bacon - "Ilyen finom nincs másik" - "Ilyen ropogós nincs másik"
Mondják a rendkívül vékonyra szelt nyers baconre, aminek gyártását 20 éve folyamatosan tökéletesítik. A gasztonómiai ügyfelek tevékenységét baconkockák és stick-ek is megkönnyítik.
Crispy bacon - a ropogósra sült bacon különösen praktikus saláták, hamburgerek kiegészítőjeként és bármely svédasztalos, büféreggeli számára.
forrás: https://premium-bacon.hu/
Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.