Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

 pacific 

 

A Pacific erőssége mindig is termékei kiváló és stabil minőségében rejlett. A termékek kiemelkedő minősége elsősorban a magas gyümölcstartalomnak, a folyamatos technológiai fejlesztésnek és a szigorú minőségi kontrollnak köszönhető.

A vödrös extradzsemek a Pacific egyik legrégebben gyártott és közkedvelt, nagykiszerelésű, gyümölcsdarabokat is tartalmazó termékei. Az évek során a gasztronómia szereplői megszerették, így előszeretettel alkalmazzák kisebb-nagyobb szállodák, éttermek, nagykonyhák és menzák is.

A Pacific extradzsemjei válogatott gyümölcsökből készülnek, ezzel garantálva a megszokott magas minőséget és kellemes ízeket. Piacvezető extradzsemek 45 % gyümölcstartalommal és többféle ízben készülnek.

A Pacific öntetek kiválóan alkalmasak különböző desszertek, fagylaltok, sütemények, valamint palacsinták díszítésére, natúr joghurtok és müzlik ízesítésére. A Pacific csokoládés és karamell öntetek gyártásánál kiváló minőségű alapanyagokat használnak fel a gyártásnál a krémesen telt íz elérése érdekében. Felbontás után hűtve kell tárolni!

1 669 Ft/db
1 669 Ft/db
1 669 Ft/db
1 669 Ft/db
1 669 Ft/db
4 539 Ft/db

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.