Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

Mennyei ízek minden napra!

Nádudvari joghurtok

- Mennyei ízek minden napra! - 

 

A Nádudvari a joghurtok gyártása során kizárólag hazai forrásból származó, kiváló minőségű tejet használ fel, ezzel biztosítja a tejtermékeinek magas és állandó minőségét. Az alföldi tejből készült joghurtok a vidék ízét, zamatát idézik fel. Ezek a joghurtok önmagukban is finom krémes ízűek.


Éppen ezért a Nádudvari élőflórás natúr joghurtjai tökéletes alkotóelemei például egy könnyű salátának, és a joghurtok magas kalcium tartalma segít egészségesebben élni. 
 

A Nádudvari Krémjoghurt egy habart technológiával készült élőflórás natúr joghurt, mely nem tartalmaz hozzáadott cukrot, ezért széles körben felhasználható az étel krémesítésére, legyen szó egy sós főételről, vagy akár egy desszertről. A Nádudvari joghurtjai igazi krémes élvezetet nyújtanak mindenkor.  
 

Gazdaságos nagyobb kiszerelésű termékeiket elsősorban vendéglátóipari szolgáltatók számára ajánlják. A Nádudvari joghurtok mindig tökéletes választás!

Gyere, és válogass akciós kínálatunkból, és találd meg a számodra megfelelőt. 

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.