Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

– Nádudvari –

 

A Nádudvari tejtermékek 100%-ban magyar termékek, ugyanis hazai alapanyagokból, hazai gyártásban, magyar munkaerő keze által készülnek, amivel nagy mértékben támogatják a hazai gazdaságot. A gyártáshoz felhasznált tej 80%-a saját telephelyeikről érkezik a Hortobágy környéki régiókból.

A Nádudvari küldetése, hogy kiváló minőségű magyar élelmiszert kínáljanak a vásárlóiknak. Különlegesség, hogy az ízesített tejtermékeket is E-számos élelmiszer adalékok nélkül készítik, tehát nem tartalmaznak mesterséges színező-, sűrítő- és édesítőanyagokat.

Az egyik legkedveltebb termék, a Nádudvari túró minőségét a hagyományos alapokon nyugvó technológia és a Nádudvari túrómesterek szaktudása garantálja már hosszú évek óta. A házias jellegének titka a Hortobágy mikroklímájában és az alföldi tehenészetek egyedi tejminőségében keresendő.

A túró kiváló fehérje és kálciumforrás, könnyen emészthető és alacsony zsírtartalmú. Félzsíros és sovány túró is elérhető kínálatunkban, laktózmentes változatban is, így az érzékeny fogyasztóknak sem kell lemondaniuk a tejtermékek értékes tápanyagairól.   

A Nádudvari sovány túró és a Nádudvari 25% tejföl elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy Arany Fokozatát.

A legnépszerűbb Nádudvari termékek, így a túró is elérhető gazdaságos, nagyobb kiszerelésben is, megkönnyítve a termék felhasználását a vendéglátóiparban.

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.