Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák


Varázslatos ízek minden nap

Nádudvari tejtermékek
 

A tejtermékek a vidék ízét, zamatát idézik, melyek kiváló minőségű tejből készülnek. A szakma és a fogyasztók egyaránt elismerik a Nádudvari tejtermékeket, több tejtermék is elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer Védjegy Arany Fokozatát.

A Nádudvari túró sikere a nádudvari túrómesterek féltve őrzött tudásának és a hagyományos alapokon nyugvó technológiának köszönhető. A népszerű házias jelleg titka pedig a szikes Hortobágy mikroklímájában és az alföldi tehenészetek egyedi tejminőségében keresendő.

A Nádudvari vajkrémek titka az alapanyagokban keresendő: a Nádudvari vaj növeli a krémességet és az íz intenzitását, az érettebb, összetettebb íz pedig a Nádudvari tejfölnek köszönhető. Az E-számos adalék anyagok nélkül készülő Nádudvari vajkrém natúr és magyaros ízesítéssel kapható, és gasztro kiszerelésben is elérhető.

 

Nádudvari húskészítények
 

A Nádudvari saját húsüzemében gondos és szakszerű módszerekre támaszkodó állattartásból származó alapanyagokkal dolgozik. Hústermékeik egyedisége a sokéves tapasztalatnak és a tájegységre jellemző ízvilágnak köszönhető.

Tökéletes arányok és finomra hangolt ízharmóniák jellemzik a Nádudvari kolbászokat. Legyen szó a mára hungarikumnak számító debreceniről, vagy az új kedvenceinkről, a Chef Exclusive termékekről, a gyártás alapja minden esetben a tapasztalat és az innováció, így amellett, hogy a hagyományos ízvilágot képviselik, mind laktóz- és gluténmentesek.

2 179 Ft
1 739 Ft/kg
639 Ft
519 Ft/db
1 099 Ft
919 Ft/db
2 399 Ft/db
2 399 Ft/db
2 089 Ft
1 499 Ft/db
835 Ft/db

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.