Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

Rántott sajtok

Gyors és ellenállhatatlanul finom. A Nádudvari panírozott sajtkülönlegességeit nem csak vegetáriánusoknak ajánljuk. A kínálatban a reformkonyha hívei és az ínyencek is megtalálják a fogukra való különlegességet.

Nádudvari túró

A Nádudvari túró sikere a nádudvari túrómesterek féltve őrzött tudásának és a hagyományos alapokon nyugvó technológiának köszönhető. A népszerű házias jelleg titka pedig a szikes Hortobágy mikroklímájában és az alföldi tehenészetek egyedi tejminőségében keresendő. A Nádudvari túró magas minőségét a szakma és a fogyasztók is elismerik.

Tejföl

A Nádudvari tejföl tradicionális receptúra alapján készül, háromféle zsírtartalommal, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Gondolva a profi konyhák igényeire, mindegyik termék kategóriából elérhető gazdaságos nagyobb kiszerelésű termék. A Nádudvari mindig tökéletes választás! Gyere, és válogass akciós kínálatunkból, és találd meg a számodra megfelelőt.

 

Nádudvari joghurtok

 A Nádudvari a joghurtok gyártása során kizárólag hazai forrásból származó, kiváló minőségű tejet használ fel, ezzel biztosítja a tejtermékeinek magas és állandó minőségét. Az alföldi tejből készült joghurtok a vidék ízét, zamatát idézik fel. Ezek a joghurtok önmagukban is finom krémes ízűek.

Éppen ezért a Nádudvari élőflórás joghurtjai tökéletes alkotóelemei például egy könnyű salátának, de széles körben felhasználható az étel krémesítésére is, legyen szó egy sós főételről, vagy akár egy desszertről.

 

Gyümölcs joghurtok

A gyümölcsjoghurtok a hozzáadott C- és D-vitaminnal támogatják immunrendszerünk normál működését, valamint csontjaink normál állapotának fenntartását.

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.