Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

Nádudvari - Tejtermékek minden napra!

Nádudvari túró

A Nádudvari túró sikere a nádudvari túrómesterek féltve őrzött tudásának és a hagyományos alapokon nyugvó technológiának köszönhető. A népszerű házias jelleg titka pedig a szikes Hortobágy mikroklímájában és az alföldi tehenészetek egyedi tejminőségében keresendő. A Nádudvari túró magas minőségét a szakma és a fogyasztók is elismerik.

Tejföl

A Nádudvari tejföl tradicionális receptúra alapján készül, háromféle zsírtartalommal, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Gondolva a profi konyhák igényeire, mindegyik termék kategóriából elérhető gazdaságos nagyobb kiszerelésű termék. A Nádudvari mindig tökéletes választás! Gyere, és válogass akciós kínálatunkból, és találd meg a számodra megfelelőt.

 Vajkrém 

Vajkrémek titka az alapanyagokban keresendő: a Nádudvari vaj növeli a krémességet és az íz intenzitását, az érettebb, összetettebb íz pedig a Nádudvari tejfölnek köszönhető. Az E-számos adalék anyagok nélkül készülő 1 kg-os Nádudvari vajkrém natúr és magyaros ízesítéssel kapható.

 Nádudvari joghurtok 

 A Nádudvari a joghurtok gyártása során kizárólag hazai forrásból származó, kiváló minőségű tejet használ fel, ezzel biztosítja a tejtermékeinek magas és állandó minőségét. Az alföldi tejből készült joghurtok a vidék ízét, zamatát idézik fel. Ezek a joghurtok önmagukban is finom krémes ízűek.

Éppen ezért a Nádudvari élőflórás joghurtjai tökéletes alkotóelemei például egy könnyű salátának, de széles körben felhasználható az étel krémesítésére is, legyen szó egy sós főételről, vagy akár egy desszertről.

Gyümölcs joghurtok

A gyümölcsjoghurtok a hozzáadott C- és D-vitaminnal támogatják immunrendszerünk normál működését, valamint csontjaink normál állapotának fenntartását.

 

Keresd a Nádudvari termékeket a kínálatunkban most akciós áron!

2 449 Ft
1 899 Ft/db
2 229 Ft
1 759 Ft/kg
599 Ft
499 Ft/db
699 Ft
579 Ft/liter
569 Ft
469 Ft/liter
499 Ft
419 Ft/liter
1 129 Ft
949 Ft/liter
799 Ft
649 Ft/liter

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.