Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

Népszerű, házias, hagyományos

Nádudvari
- Tejtermékek minden napra! - 

 

Nádudvari túró 
A Nádudvari túró sikere a nádudvari túrómesterek féltve őrzött tudásának és a hagyományos alapokon nyugvó technológiának köszönhető. A népszerű házias jelleg titka pedig a szikes Hortobágy mikroklímájában és az alföldi tehenészetek egyedi tejminőségében keresendő. A Nádudvari túró magas minőségét a szakma és a fogyasztók is elismerik.

Vajkrém
Vajkrémek titka az alapanyagokban keresendő: a Nádudvari vaj növeli a krémességet és az íz intenzitását, az érettebb, összetettebb íz pedig a Nádudvari tejfölnek köszönhető. Az E-számos adalék anyagok nélkül készülő 1 kg-os Nádudvari vajkrém natúr és magyaros ízesítéssel kapható.

Tejföl
A Nádudvari tejföl tradicionális receptúra alapján készül, háromféle zsírtartalommal, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. 
Gondolva a profi konyhák igényeire, mindegyik termék kategóriából elérhető gazdaságos nagyobb kiszerelésű termék. A Nádudvari mindig tökéletes választás! Gyere, és válogass akciós kínálatunkból, és találd meg a számodra megfelelőt.

Nádudvari joghurtok
 A Nádudvari a joghurtok gyártása során kizárólag hazai forrásból származó, kiváló minőségű tejet használ fel, ezzel biztosítja a tejtermékeinek magas és állandó minőségét. Az alföldi tejből készült joghurtok a vidék ízét, zamatát idézik fel. Ezek a joghurtok önmagukban is finom krémes ízűek.
Éppen ezért a Nádudvari élőflórás joghurtjai tökéletes alkotóelemei például egy könnyű salátának, de széles körben felhasználható az étel krémesítésére is, legyen szó egy sós főételről, vagy akár egy desszertről.

 

Minden termék kategóriában elérhető gasztro kiszerelés a profi konyhák igényeire szabva! Találd meg a számodra megfelelőt!

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.