NÁDUDVARI - A VIDÉK ÍZE
A nádudvari tejtermékek a vidék ízét, zamatát idézik, hiszen a szántóföldtől az asztalig zártkörű integráció keretében készülnek.
A Nádudvari tejtermékek 100%-ban magyar termékek, ugyanis hazai alapanyagokból, hazai gyártásban, magyar munkaerő keze által készülnek, amivel nagy mértékben támogatják a hazai gazdaságot. A gyártáshoz felhasznált tej nagy része saját telephelyeikről származik, a Hortobágy környéki régióból.
A termékpalettán megtalálható Nádudvari készítmények mind E-számos adalékanyagok nélkül készülnek, azaz nem tartalmaznak mesterséges színező-, sűrítő- és édesítőanyagokat.
Az egyik legkedveltebb termék, a Nádudvari túró minőségét a hagyományos alapokon nyugvó technológia és a Nádudvari túrómesterek szaktudása garantálja már hosszú évek óta. A házias jellegének titka a Hortobágy mikroklímájában és az alföldi tehenészetek egyedi tejminőségében keresendő.
A túró kiváló fehérje és kálciumforrás, könnyen emészthető és alacsony zsírtartalmú. Félzsíros és sovány túró is elérhető kínálatunkban, laktózmentes változatban is, így az érzékeny fogyasztóknak sem kell lemondaniuk a tejtermékek értékes tápanyagairól.
A Nádudvari sovány túró és a Nádudvari 25% tejföl elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy Arany Fokozatát.
Nádudvari joghurtok közül megtalálhatóak kínálatunkban az 1,4%-os, a 3%-os natúr joghurt és annak laktózmentes változata, illetve a 10%-os krémjoghurt is.
A legnépszerűbb Nádudvari termékek elérhetőek gazdaságos, nagyobb kiszerelésben is, megkönnyítve a termék felhasználását a vendéglátóiparban.
Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.