Barion Pixel
Chefmarket

#loverestaurant

éttermi számládat kedvezményre váltjuk

 A Chef Market Zrt. 2021. február 16-tól 2 hónapos „#loverestaurant- Éttermi számládat kedvezményre váltjuk” promóciót indít regisztrált magánszemély vásárlói részére. 

A promóció célja:

Magyarországi éttermek házhoz szállítási/pick-up szolgáltatásainak támogatása azáltal, hogy az étteremből vásárló vevőink az éttermi számlájuk ellenében kedvezményt kapnak a chefmarket.hu oldalon leadott vásárlásaikból. Az éttermi számla átadásáért cserébe a chefmarket.hu oldalon történt vásárlások végösszegéből max. 10% kedvezményt biztosítunk az alábbi részletek szerint.

A részvétel feltétele:

-     a vásárlást megelőző 14 napban bármely magyarországi telephelyű étteremből elvitelre vagy házhozszállításra történő vásárlás és a vásárlást igazoló számla megőrzése, valamint átadása a Chef Market kiszállítója részére. A promócióban azon éttermi számlák után tudjuk megadni a kedvezményt, melyeknek végösszege eléri a bruttó 2000 Ft-ot

-    regisztrált magánszemélyeknek min. bruttó 10 000 Ft értékű vásárlás a chefmarket.hu webshop-ból

-    a megrendelés leadásakor a kosár oldalon található „megjegyzés” rovatban fel kell tüntetni a következő kódot: ÉTTEREM

A promóció részletes leírása:

Éttermi számládat kedvezményre váltjuk! Mégis hogyan?

Vásárolj min. bruttó 10 000 Ft értékben a chefmarket.hu-n, és egy megrendelt, általad választott terméket ajándékba adunk, amennyiben az elmúlt 14 napban egy magyarországi telephelyű étteremből elvitelre vagy házhozszállításra vásároltál min. bruttó 2000 Ft értékben. Az ajándék terméket kollégáink fogják jóváírni a számládon, melynek értéke a vásárlásod végösszegének max. 10%-a lehet.

Az ajándék termék megszerzéséhez írd be a kosár oldalon található megjegyzés rovatba az „ÉTTEREM” kódot és véglegesítsd rendelésed. Kollégáink a rendelés leadását követően telefonon felveszik Veled a kapcsolatot és pár kérdést tesznek fel a feltételek teljesítésének igazolására: számla kiállítója (melyik étteremtől rendeltél), számla dátuma, számla végösszege.

Ezt követően számlavégösszeged max. 10%-nak értékében választhatsz egy terméket a megrendelésedről, melyet  ajándékba küldünk. A kiszállításkor kérünk, kiszállító kollégáink részére add át a szóban forgó éttermi számlát.

Példa: egy bruttó 15.000 Ft-os megrendelés leadása esetén kiválaszthatsz egy max.1500 Ft értékű terméket, melyet nem kell kifizetned. A számlád végösszege ezen termék árával csökkeni fog, amennyiben kollégáinknak bediktálod a fentiekben meghatározott adatokat az éttermi számládról.

 

#loverestaurant

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!

Új telephely hozzáadása:
Telephely ikonja:

Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.