Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

Kivételes minőség és biztonság mindenek felett.

A természetes fűszernövények és fűszerek intenzív ízéhez, természetes színéhez és jellegzetes illatához nincs szükség mesterséges színezékekre, aromákra és ízfokozókra. A minőség a legjobb nyersanyag-beszállítók kiválasztásával kezdődik. A növényvédőszer-maradványok és a szennyeződések kiszűrése érdekében szigorú ellenőrzéseket végez a vállalat.

A minőségi szabványok genetikailag módosított alapanyagok használatát nem engedélyezik; amennyire csak lehetséges, csakis természetes nyersanyagokat használnak. A vállalati minőségi és élelmiszerbiztonsági felügyeleti rendszer élelmiszeripari szabványokon, valamint az ISO 9001:2015 és az IFS Food 6.1. szabvány követelményein alapul. Egyes termékek az EU 2018/848 rendelete alapján „bio” minősítéssel rendelkeznek.

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.