Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

A Pasta & Pasta Kft. immáron 26 éve forgalmazza a Tomadini termékeket, mely márkát 1843 óta az elhivatottság és a tészta iránti szenvedély jellemzi.

A cég hitvallása szerint, ha minőségi terméket akarunk készíteni, nem elég annak látszani, azzá kell váljunk minden nap. Hosszútávon így éri meg!

A durumbúzából készülő tészták tojás és más adalékanyagok felhasználása nélkül is szép sárga színűek, ízesek, illatosak. Ezeknek a tésztáknak a gasztronómiai értéke azon túl, hogy vitamintartalmuk magas, aminosav és fehérje összetételük pedig igen kedvező az, hogy lebontásuk az emésztés során lassabban történik, így a vércukorszintet kisebb mértékben emelik. A kifőzött tészta formatartó, rugalmas, nem csirízesedik.

A durum búzából készült tésztákra jellemző nagy vízfelvevő képesség a tradicionális olasz típusú bronz gyártófejjel készült három forma (spagetti, tortiglioni, fusilli) esetén még nagyobb hangsúlyt kap, és egyben kiemeli az olasz ízek legjavát. Ezen tészták felülete természetes módon világosabb. A kifőtt durumtészta azonban nemcsak többnek látszik, de egészségünk szempontjából is „többet ad”.

Próbáld ki most akciós áron a Tomadini tésztákat!

 

869 Ft
699 Ft/kg
869 Ft
699 Ft/kg
869 Ft
699 Ft/kg
869 Ft
699 Ft/kg

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.