MARTIN BRAUN
DR. OETKER - A MINŐSÉG A LEGJOBB RECEPT
A német Martin Braun-t 1931-ben alapították és azóta a világ egyik vezető cukrászipari- és aromaanyag-gyártójává vált. A Martin Braun az Oetker-Csoport tagja, amely 1992 óta egyik legdinamikusabban növekedő vállalata: mai működése és termékválasztéka a tradíciókra épített, folyamatos innovatív szakmai munka eredménye.
Dr. Oetker márkájú termékeket évek óta kifejezetten a magyar cukrászat szakmai követelményeinek megfelelően itthon gyártják. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon.
Novemberi kiemelt termékünk a Dr.Oetker tiramisu krémpor, amiből egy igazán eredeti, könnyen és gyorsan elkészíthető desszertet ajánlunk elkészítésre:
Tiramisu kehely - recept 100 db termékhez
Krém:
1620g Dr. Oetker Tiramisu krémpor
5380 g 1,5%-os tej
1200 g instant kávé
1400g babapiskóta
200 g kakaópor
Díszités:
400 g Braun Bienex
400 g törökmogyoró
400 g babapiskóta
A babapiskótákat négy felé vágjuk és langyos kávéval meglocsoljuk, majd a poharakba rakjuk. A Tiramisu krémport a tejjel magas fordulatszámon 2 percig habosítjuk, majd a felét simacsöves nyomózsákból a babapiskótára adagoljuk és megszórjuk kakaóval. A krém második felét szintén simacsöves nyomózsákból az előző krémre adagoljuk és megszórjuk kakaóporral. A mogyoró grillázshoz a bienex port a mogyoróval elkeverjük, majd GN edényben 180 C-on 6-8 perc alatt barnára sütjük és kihűlés után apró darabokra törjük, majd rászórjuk a krém tetejére.
A poharakat két fél babapiskótával díszítjük.
Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.