Barion Pixel
Jelenleg a Partnereink számára
kínált termékeket látja
Chefmarket

Kategóriák

MARTIN BRAUN 

DR. OETKER - A MINŐSÉG A LEGJOBB RECEPT

A német Martin Braun-t 1931-ben alapították és azóta a világ egyik vezető cukrászipari- és aromaanyag-gyártójává vált. A Martin Braun az Oetker-Csoport tagja, amely 1992 óta egyik legdinamikusabban növekedő vállalata: mai működése és termékválasztéka a tradíciókra épített, folyamatos innovatív szakmai munka eredménye.

Dr. Oetker márkájú termékeket évek óta kifejezetten a magyar cukrászat szakmai követelményeinek megfelelően itthon gyártják. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. 

Novemberi kiemelt termékünk a Dr.Oetker tiramisu krémpor, amiből egy igazán eredeti, könnyen és gyorsan elkészíthető desszertet ajánlunk elkészítésre: 

Tiramisu kehely - recept 100 db termékhez

Krém: 

1620g Dr. Oetker Tiramisu krémpor

5380 g 1,5%-os tej

1200 g instant kávé

1400g babapiskóta

200 g kakaópor

Díszités:

400 g Braun Bienex

400 g törökmogyoró

400 g babapiskóta

A babapiskótákat négy felé vágjuk és langyos kávéval meglocsoljuk, majd a poharakba rakjuk. A Tiramisu krémport a tejjel magas fordulatszámon 2 percig habosítjuk, majd a felét simacsöves nyomózsákból a babapiskótára adagoljuk és megszórjuk kakaóval. A krém második felét szintén simacsöves nyomózsákból az előző krémre adagoljuk és megszórjuk kakaóporral. A mogyoró grillázshoz a bienex port a mogyoróval elkeverjük, majd GN edényben 180 C-on 6-8 perc alatt barnára sütjük és kihűlés után apró darabokra törjük, majd rászórjuk a krém tetejére.

A poharakat két fél babapiskótával díszítjük.

 

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.