Barion Pixel
Chefmarket

Tájékoztató az online fizetésről

 

Kedves Partnerünk!

Az Önök biztonsága és kényelme érdekében elindítottuk új, magánszemélyeknek szóló szolgáltatásunkat, mellyel rendeléseiket mostantól előre fizetéssel - a BARION által - online is rendezhetik.

A rendelésének részleteivel kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni, hogy a megrendeléskor a megrendelés értékének 10%-al növelt összegét a bank bankszámláján elkülöníti.

Az összeg leemelése mindaddig nem történik meg, amíg Ön át nem veszi a megrendelt árut kollégáinktól! Az átvétel követően a rendszerünk információt küld a banknak a pontos végösszegről, melyet a bank csak ekkor emel le az Ön számlájáról. Célunk, hogy Ön csak azért az áruért fizessen, melyet átvett!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az online bankkártyás fizetések a BARION rendszerén keresztül valósulnak meg, a bankkártya adatok a Chef Markethez nem jutnak el.

Bízunk benne, hogy legújabb szolgáltatásunkkal elégedett lesz, várjuk további megrendeléseiket!

Üdvözlettel

a Chef Market csapata

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.