Barion Pixel
Chefmarket

Egészségügyi tájékoztató

Tisztelt Beszállító Partnereink!

 

A Chef Market Zrt. szeretné Önöket tájékoztatni, hogy a koronavírus járvány idejére az alábbi egészségügyi korlátozásokat vezeti be:

1.     Valamennyi kollégánk és alvállalkozónk a telephelyre való belépése előtt a portaszolgálatot végző munkatársunk által testhőmérséklet ellenőrzésen esik át. 37 fok feletti homlokon mért testhőmérséklet esetén a telephelyre való belépést megtagadjuk és köteles házi karanténba vonulni.

2.     Minden kollégánk és alvállalkozónk köteles a telephelyen kesztyűt viselni. Amennyiben nincs nála, úgy egyszer használatos gumikesztyűt kap a portaszolgálatos kollégától.

3.     A kiszállításunkban és raktában dolgozó kollégák kizárólag kesztyűben és maszkban dolgozhatnak, valamint minden egyéb fertőtlenítő eszköz a rendelésükre áll, hogy tisztaságukat a munkavégzés során megőrizzék .

 

Kérjük a fentiek szíves tudomásul vételét valamennyiünk egészségének megőrzése érdekében!

Megrendelési adatok

Az alábbi adatok megadása a készletinformációk megjelenítése érdekében szükséges, és nem jelent semmilyen elkötelezettséget a megrendelés leadását illetően!


Személyes átvétel esetében a legkorábbi átvételi időpont: nyitvatartási időben, a megrendelés leadását követően minimum egy órával.
Nyitvatartás:

Figyelem!

Hogy rendelését a kiválasztott időben tudjuk szállítani, hamarosan be kell küldenie a megrendelését!

A hátralévő idő:
00
:
00

perc
mp
ÉRTETTEM
google play
Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Szállítási cím

Kérjük, adja meg a címét melyre megrendelését kiszállíthatjuk!

Ha első alkalommal szeretne rendelést leadni, kérjük, adja meg irányítószámát!
Új jelszóhoz adja meg az e-mail címét:

A terméket saját felhasználás vagy továbbértékesítés céljából vásárolja?

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.

Figyelem!

Kosara tartalmaz olyan terméket, mely csak a következő két szállítási napra kérhető. Amennyiben a dátum módosítást megerősíti, ez(eke)t töröljük kosarából.